Česta pitanja

FAQ – Često postavljana pitanja

Jesu li cijene na web stranici sa PDV-om ili bez PDV-a?

Većina cijena na web stranici su su veleprodajne i izražene u eurima bez PDV-a, osim ako nije posebno naznačeno da je cijena izražena sa PDV-om.

Moram li biti pravna osoba da bih mogao naručiti robu?

Robu možete naručiti kao pravna ili privatna osoba, neovisno o tome imate li poslovni subjekt, samostalnu djelatnost, obrt ili želite naručti samo za sebe.

Kako mogu napraviti narudžbu?

Narudžbu možete napraviti telefonski na brojeve telefona 01 5624 587 ili 098 9346 400, ili poslati na e-mail adresu info@promovector.hr.

Nakon zaprimljene narudžbe, naš djelatnik će Vas obavijestiti o dostupnosti naručene robe, roku isporuke i poslati ponudu.

Možete li aplicirati logotip firme ili vizual koji želim na naručenu robu i u kojem roku?

Na svu robu iz asortimana možemo aplicirati tisak ili štik. Rok isporuke robe s doradom je u većini slučajeva 5-7 radnih dana. U nekim slučajevima može biti i duže što ovisi o dostupnosti robe na skladištu, količini i zahtjevnosti dorade.

U kojem formatu moram poslati logotip ili vizual koji želim aplicirati na robu?

Materijale koje želite aplicirati na robu pošaljite nam e-mailom na adresu info@promovector.hr.

Priprema za tisak koju možemo upotrijebiti za izradu tiska i štika trebala bi biti u jednom od vektorskih formata kao što su .cdr, .ai, .eps ili u nekim slučajevima i .pdf. Možete nam poslati i datoteke visoke rezolucije (300 dpi i više) u .psd, .jpeg, .png ili .tiff formatu.

Naši djelatnici će pregledati jesu li materijali dobri ili ih treba doraditi za korištinje za izradu tiska ili štika.

Koje su opcije plaćanja naručene robe?

Naručenu robu ili usluge moguće je platiti gotovinom prilikom preuzimanja ili virmanom, općom uplatnicom i internet bankarstvom.

Na koji način vršite dostavu robe i po kojoj cijeni?

Robu šaljemo kurirskim službama ili dostavljamo našom dostavom na području Grada Zagreba.

Cijena dostave ovisi o težini paketa i roku u kojem paket(i) trebaju biti dostavljeni.

Kontakt

Imate li bilo kakvih dodatnih pitanja kontaktirajte nas putem kontakt formulara na web stranici ili direktno na info@promovector.hr

Cjenik proizvoda

Cjenik svih proizvoda iz asortimana možete preuzeti u .pdf formatu. Link za preuzimanje dokumenta nalazi se s desne strane u podnožju web stranice.

Povratne informacije

Sve pohvale, prijedloge, primjedbe ili kritike u vezi poslovanja i odnosa prema kupcima pošaljite putem e-maila. Samo tako možemo procijeniti što radimo dobro a u čemu se još možemo popraviti.

Radno vrijeme

U dogovoreno vrijeme svakim radnim danom od ponedjeljka do petka možete nas posjetiti u poslovnici u Shopping centru Prečko, Slavenskog 1 u Zagrebu.