Opći uvjeti poslovanja

Cijene
Većina cijena na web stranici su su veleprodajne i izražene u kunama bez PDV-a, osim ako nije posebno naznačeno da je cijena izražena sa PDV-om.
U slučaju promijene cijene u tijeku obrade narudžbe kupac će biti pravovremeno obaviješten.

Načini plaćanja
Naručenu robu ili usluge moguće je platiti gotovinom prilikom preuzimanja ili virmanom, općom uplatnicom i internet bankarstvom.

Rabat
Rabati se odobravaju u dogovoru s kupcem. Mogu bi na godišnjoj bazi ili ovisno o količini pojedinačne narudžbe. Dogovoreni rabati presaju važiti kod nepoštivanja rokova plaćanja.

Isporuka robe
Robu sa zalihe isporučujemo u roku 24 do 48 sati. Robu isporučujemo vlastitom dostavom na području Grada Zagreba ili kurirskim službama na području RH. Za fakturne vrijednosti iznad 500,00 kn s PDV-om trošak dostave snosi PROMO VECTOR. Trošak dostave za narudžbe fakturne vrijednosti do 500,00 kn s PDV-om snosi kupac. Cijena dostave ovisi o težini paketa i roku u kojem paket(i) trebaju biti dostavljeni.

Dorada tiska ili štika
Na sve proizvode navedene u cjeniku nudimo uslugu apliciranja logotipa ili neki drugi oblik personalizacije proizvoda. Cijena dorade ovisi o tehnici tiska, vrsti i boji materijala, količini boja koje se tiskaju te količini robe koja se dorađuje.

Garancija
Na promotivne artikle nema garancije. Potrebno je pridržavati se uputa o održavanju na etiketama ukolike se iste nalaze na kupljenim proizvodima.

Reklamacije
Na neispravnu i oštećenu robu bez dorade reklamacije uvažavamo u roku od 8 dana. Reklamacije na količinu robe ne uvažavamo nakon što je roba uredno preuzeta.
Robu s tiskom ne zamjenjujemo ako je odobrena grafička simulacija od strane kupca ili ako je roba pogrešno naručena.
U slučaju reklamacije ne možemo jamčiti da će isti proizvod bili dostupan, jer navedeni proizvod u međuvremenu može nestati sa zalihe. U tom slučaju pokušat ćemo pronaći zamjenski artikl u dogovoru sa kupcem.